Kategórie
 
 
 
 
 
 

Zaži kúzlo zapadnutého kníhkupectva

Pokročilá stavebnica kníhkupectva so susediacim radovým domom zo série LEGO® Creator Expert Modular Buildings plná prekvapujúcich detailov a neočakávaných prvkov, ktoré budú tínedžeri a dospelí s radosťou stavať a s hrdosťou vystavovať na obdiv.LEGO Creator Expert 10270

 

Zberatelia si zamilujú možnosť hrdo vystaviť na obdiv túto 2540-dielnu LEGO stavebnicu spolu s ostatnými modulárnymi budovami. Neustále rastúca kolekcia modulárnych budov Séria LEGO Creator Expert Modular Buildings je prémiová kolekcia pokročilých, prepojených budov, na ktorých nájdete autentické dizajny z celého sveta. LEGO stavebnice, ktoré prinášajú do života vášeň.

 

 

 

 

 

 

 

Táto veľká, trojposchodová LEGO® stavebnica v sebe ukrýva množstvo detailov vrátane vitríny, políc na knihy, čitateľského kútika a obytných priestorov v radovom dome. Život v tejto zberateľskej hračke ožíva tiež vďaka piatim minifigúrkam. S rozmermi viac než 29 cm na výšku, 25 cm na šírku a 25 cm do hĺbky je tento stavebnicový model pôsobivým kúskom na vystavenie osamote alebo v rámci väčšej scény ulice série Modular Buildings. Vďaka farebnému, podrobnému návodu na stavanie ponúka táto pokročilá stavebnica odmeňujúci staviteľský zážitok, či už staviate samostatne alebo sa o tento zážitok delíte s milovanou osobou.

 

 

 

 

 

 

 

Pokročilé LEGO stavebnice zo série Creator Expert ponúkajú svet nostalgie, úniku pred realitou, sebarealizácie, čistej radosti a prekvapení.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia