Kategórie
 
 
 
 
 
 

Tip na vianočný darček: spoločenské hry

Autor: Tím ALLTOYS     Dátum: 15.11.2022     Čítanie na: 2 min.

ALLTOYS HRA 400178 DETEKTOR LŽI

Nová zábavná hra Detektor lži. Získajte od svojich protivníkov tie najzáhadnejšie a najprekvapivejšie informácie vďaka tomuto detektoru pravdy!

Vyberte kartu a položte hráčovi podľa svojho výberu otázku. Farebné žiarovky vám povedia, či hráč hovorí pravdu alebo nie. Buďte opatrní, pokiaľ stroj detekuje lož, hráč príde o život. Posledný hráč s najväčším počtom životných kariet vyhráva hru!

Kúpiť>

EPLINE COOL GAMES 02231 ZOMBIE RUKA

Hovoríte pravdu? Ste pripravení plniť bláznivé úlohy? Zombie ruka obchádza okola stola. Bojíte sa?

Vyberie si jedného hráča a ukáže na neho svojim prstom. Dôkladne si rozmyslite, či zvolíte pravdu alebo výzvu. Podľa vašej voľby vám jeden hráč prečíta zadanie na karte. Ak však neodpoviete pravdivo alebo nesplníte úlohu, čaká vás náhradná úloha - tzv. trest. Počas hry môžete použiť kartu Joker. Potom ste oslobodený a vašú úlohu musí splni osoba, ktorú si vyberiete.

Kúpiť>

SPIN MASTER HRA 41046 DOBRODRUŽNÝ TEKUTÝ PIESOK

Nápaditá rodinná hra v jedinečnej kombinácii s kinetickým pieskom.

Hoď kocku, vytiahni tyčku z roštu a staň sa víťazom ako jediny, kto neprepadol tekutým pieskom do vnútra džungle. Objavíš Rubín vykúpenia, aby si si zachránil život?

Kúpiť>

EPLINE COOL GAMES 04173 HRA STRAŠIDELNÝ HRAD

Cieľom hry je sa dostať, čo najrýchlejšie z tohoto hrôzostrašného hradu.

Preskúmaj strašidelný hrad a pokús sa dostať von do bezpečia. Ale pozor, vnútri na teba čakajú rôzne nebezpečenstvá a nástrahy. Zvoľ si charakter, hádž kockou a uvidíš, či unikneš a dostaneš sa von.

Kúpiť>

 

HASBRO HRA F4007 MONOPOLY CESTA OKOLO SVETA

Vydajte sa na cestu okolo sveta a zavítajte na vzrušujúce miesta! 

Záznamy o svojej ceste si môžete na hernej ploche viesť pomocou pečiatkovacích žetónov. Svet už čaká! Hráči sa pohybujú po mazateľnej hracej doske, navštevujú rôzne miesta a absolvujú výlety, aby získali karty Šance.

Kúpiť>

PIATNIK HRA 7319 ACTIVITY ORIGINAL 

Predveď roj včiel, popíš chuchvalec alebo nakresli koziu bradku ... trúfnete si? Čaká Vás veľa úžasnej zábavy a kopec smiechu.

Družstvá sa snažia uhádnutím zadaných pojmov dosiahnuť cieľové pole. Hra Activity je kombináciou kreatívnych herných elementov. Hádané pojmy sú vysvetľované pomocou kreslenia, opisu alebo pantomímy a spoluhráči ho môžu uhádnuť.

Kúpiť>

EPLINE COOL GAMES 04372 LOVEC DUCHOV

Strašidelná zábava pri ktorej Vám bude tuhnuť krv v žilách. Lovec duchov je zábavná spoločenská hra pre celú rodinu. Princípom hry je uloviť čo najviac duchov. 

Princípom hry je uloviť čo najviac duchov v časovom limite. Čakajú vás 3 rôzne obtiažnosti. Pre 2 hráčov. 

Kúpiť>

RAVENSBURGER 274352 KOOPERATÍVNY LABYRINTH - TEAM EDÍCIA

V tejto kooperatívnej verzii Labyrintu všetci spoločne hrajú proti Daedalovi, duchovi labyrintu.

Kolo za kolom hráči listujú v Daedalovej knihe kúziel, aby zistili, aké prekážky pred nich postavil. Podarí sa im správne využiť svoju mágiu, ktorou disponujú, a múdro posúvať steny, aby našli všetky skryté poklady, než sa dostanú na poslednú stránku knihy?

Kúpiť>

SPIN MASTER HRA 47666 JUMANJI, SLOVENSKÁ VERZIA

Známa hra JUMANJI. Hoďte osemstrannú kocku a uvidíte čo Vás čaká.

Karta nebezpečenstva vám s pomocou dekodéra pomôže rozlúštiť tajnú správu, zachráňte sa pred koncom sveta. Všetci hráči pretekajú s časom, aby prežili. Inak vás a vašich spoluhráčov džungľa porazí.

Kúpiť>

ADC BLACKFIRE DOBBLE ZOO

Je vhodná pre rodiny s deťmi, partiu kamarátov, prípadne do školskej družiny. Vašou úlohou v tomto súboji bude nájsť na dvojici ťahaných kariet jediný spoločný symbol a pomenovať ho. Pravidlá sú také jednoduché, že aj najmenší hráči ich dokážu veľmi rýchlo pochopiť. A nezabudnite byť stále v strehu! Vyhrá totiž iba ten najrýchlejší z vás!

Kúpiť>

PIATNIK HRA 7236 MÁŠ NA TO NOS?!

Nasaďte si okuliare! S predĺženým nosom nakreslite na priehľadnú kresliacu tabuľku čo najviac obrázkov tak, aby ich uhádol váš tím. Vaši spoluhráči to musia uhádnuť skôr než vyprší stanovený čas. Len tak získate víťazné body a vyhráte.

Kúpiť>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia