Kategórie
 
 
 
 
 
 

Stylingové hlavy pre nekonečné možnosti hrania s vlasmi

ALLTOYS 32806 ČESACIA HLAVA ELSA

Stylingová hlava Elsa je dodávaná s 13 doplnkami pre zábavu, nosenie a zdieľanie, vrátane jedného hrebeňa do vlasov, troch sponiek do vlasov, dvoch spôn na pazúriky so snehovými vločkami, dvoch špirál do vlasov, štyroch gumičiek do vlasov a jednej veľkej spony do vlasov.

Deti môžu použiť kefu Elsy na kefovanie svojich vlastných vlasov a vytvoriť veľa zábavných účesov! Vaše dieťatko bude milovať používanie rozkošných sponiek do vlasov na štýlovanie a zdobenie Elsiných lesklých, splývavých kaderí.

NAKUPOVAŤ>

ALLTOYS 32811 ČESACIA HLAVA ANNA

Anna česacia hlava má toľko možností hry s vlasmi! Anna má svoje ikonické, lesklé červené vlasy, ktoré sú ideálne na kefovanie a styling. Stylingová hlava obsahuje 13 zábavných doplnkov pre nosenie a zdieľanie, vrátane jedného hrebeňa do vlasov, štyroch vlasových sponiek, troch sklopných spôn, dvoch snehových vločiek, dvoch gumičiek do vlasov a jednej veľkej spony do vlasov.

Vaše malé dieťa bude milovať kefovanie Anniných vláskov a pomocou rozkošných sponiek do vlasov upravovať a zdobiť Annine lesklé, splývavé kadere.

NAKUPOVAŤ>

 

ALLTOYS SPARKLE GIRLZ 10097 ČESACIA HLAVA

Sada s česaciou hlavou, kde je veľa vlasových doplnkov. Vytvor bábike akýkoľvek účes, fantázii sa medze nekladú. Ozdobiť môžeš aj seba.

Rozmery kusového balenia: 23 x 12 x 28 cm

NAKUPOVAŤ>

ALLTOYS SPARKLE GIRLZ10025 ČESACIA HLAVA SO STYLINGOM NECHTOV

Sada s česaciou hlavou, kde je veľa vlasových doplnkov. Vytvor bábike akýkoľvek účes, fantázii sa medze nekladú. Ozdobiť môžeš aj seba.

Rozmery kusového balenia: 35 x 15 x 32 cm

NAKUPOVAŤ>

ALLTOYS 87617 ČESACIA HLAVA RAPUNZEL

Pripravte sa nechať zažiariť kreativitu s Rapunzel česacou hlavou. Táto stylingová hlava, ideálna pre hodiny predstieranej hry, je dodávaná s báječným diadémom a 16 ďalšími doplnkami, ktoré dodajú pôvab krásnym vlasom Lociky.

Učešte vlasy do nádherných účesov a použite oslnivú kvetinovú sponu. Pomocou sponiek do vlasov vytvorte štýlový look. Pridajte štipku farby s ružovými a žltými vlasovými špirálami. Na záver doplňte pár náušníc! Či už si deti predstavujú, že sa chystajú na ples s princeznou Locikou, alebo jednoducho vymýšľajú štýlové vzory vrkôčikov, Lociky vlasy môžu byť zakrútené, zopnuté do vysokého copu, nosené do vlnitých kaderí a podobne. Bez ohľadu na štýl hry s vlasmi, pomáha deťom rozvíjať nezávislosť a sebavedomie a zlepšuje motorické zručnosti.

NAKUPOVAŤ>

ALLTOYS 62538 ČESACIA HLAVA BARBIE

Stylingová hlava je plná stylingovej zábavy! Husté vlajúce vlasy Barbie sú ideálne na kefovanie, krútenie a spínanie do módnych účesov!

Použite roztomilé spony a sponky do vlasov, aby sa Barbie vyšperkovala. Pre uhladenejší vzhľad vyčešte Barbie vlasy dozadu roztomilou ružovou kefou a pomocou zatočených vlasov upravte jej kadere do elegantného drdolu! Môžete si dokonca prispôsobiť vlasové spony pomocou rôznych vyskakovacích drahokamov!

S vašou pomocou bude Barbie najštýlovejšou dievčinou v meste! Celá sada obsahuje: Jednu stylingovú hlavu Barbie, tri prispôsobiteľné spony, sedem zaskakovacích drahokamov, tri natáčky do vlasov, gumičky do vlasov a jednu kefu.

NAKUPOVAŤ>

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia