Kategórie
 
 
 
 
 
 

Prichádza vzácna návšteva! LEGO® Luigi

TVOJE DOBRODRUŽSTVO ZAČÍNA TU A TERAZ!

Zberateľské stavebnice LEGO® Super MarioTM prináša obľúbené postavičky z videohier do skutočného sveta. Zábava začína so štartovacím setom Dobrodružstvo s Mariom, ktorý obsahuje vysoko interaktívnu LEGO® figúrku Maria. Tieto modulárne LEGO stavebnice je možné obohatiť o rozširujúce sety a doplnky a vytvárať tak jedinečné vlastné úrovne plné akcie. Ideálny spôsob pre deti, ako zmerať sily s kamarátmi, rozvíjať kreativitu a vytvárať a osvojiť si schopnosti riešiť problémy. Bezplatná aplikácia LEGO Super Mario ponúka zábavné spôsoby ako hru vylepšiť.

POZOR!  Prichádza vzácna návšteva! LEGO® Luigi

Úplne nový štartovací set obsahuje interaktívnu postavičku Luigiho, ktorá dokáže pohotovo reagovať prostredníctvom LCD dispeja a reproduktoru, tak ako LEGO® Mario, ale naviac prináša do hry nový aspekt spoločnej hry, ktorý deti a rodičia poznajú z počítačovej hry. Spolu s postavičkou LEGO Maria deti môžu spoločne plniť výzvy a nazbierať viac mincí.

Rozšírte a prispôsobte si svoj modulárny štartovací set LEGO® Super Mario alebo štartovací set Dobrodružstvo s Luigim pomocou rozširujúcich setov a vytvárajte unikátne herné úrovne. Využite bezplatnú aplikáciu LEGO Super Mario so zábavným a inšpiratívnym obsahom a užite si ešte viac zábavy. Pre spoločné dobrodružstvá vo dvoch s postavičkami LEGO Mario a LEGO Luigi sa stačí pripojiť cez Bluetooth.

 

Máme pre Vás tip na darček!

Ak teraz nakúpite z rady LEGO Super Mario nad 49,99 EUR, dostanete ako darček LEGO Super Mario 71384 Tučniak Mario – oblečok v hodnote 9,69 EUR (odporúčacia MOC), s ktorým môžu hráči získať ešte viac digitálnych mincí pri kĺzaní po bruchu. Akcia platí do 16.9.2021, alebo do vyčerpania zásob.

Darček k nákupu LEGO Super Mario

Ešte sme Vás nepresvedčili?

Okrem možnosti získať darček  Tučniak Mario – oblečok (pri nákupe rady LEGO Super Mario nad 49,99 EUR), máte možnosť nakúpiť vybrané stavebnice LEGO Super Mario so zľavou 20%.

LEGO Super Mario v zľave

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia