Kategórie
 
 
 
 
 
 

Ponuka jarných produktov

Ste pripravení na zábavu? Poďte s nami preskúmať hravý svet domčekov, pieskovísk a šmykľaviek, ktoré sú ako stvorené pre hru počas teplých, jarných dní! Na tejto ceste sa zábava a dobrodružstvo spája v jednom.

 

Ako novinku sme si pre Vás pripravili záhradný domček, ktorý je vyrobený v živých farbách a je ozdobený nálepkami obľúbených hrdinov z filmu Paw Patrol, ako napríklad Sky, Chase, Rubble a ďalší. Strieška chráni pred slnkom a dažďom. Ľahko sa montuje a má stabilnú konštrukciu. Domček je vyrobený z kvalitného materiálu, vďaka čomu je mimoriadne odolný a zachováva si farby. Deťom bude bezpečne slúžiť dlhú dobu a stane sa ich obľúbeným miestom na hranie. Rozmery domčeka Paw Patrol sú 102 x 88 x 108 cm a je určený pre deti od 1 roka.

 

 

 

Záhradný domček SMART ponúkame v dvoch farebných prevedeniach - ružový, oranžový. Tieto domčeky  v príjemných pastelových farbách sú určené pre deti od 3 rokov a ponúkajú im útulný kútik na hranie, prípadne miesto na uloženie hračiek po ukončení hry. Domčeky sú vyrobené z kvalitného a odolného plastu, sú teda vhodné na použitie v interiéri aj exteriéri. Sú skrutkovacie so stabilnými stenami, majú otváracie okno a dvere a vymeniteľné okenice. Oba domčeky majú rozmery 115 x 106 x 128 cm.

 

 

 

Deti, v ktorých sa skrýva duch tvorivosti, poteší pieskovisko Paradiso s krytom v tvare veselej korytnačky v svetlozelenej farbe. Po odklopení panciera sa môžu deti pustiť do práce. Ako doplnok ponúkame sadu do piesku Klaun, v ktorej nájdete vedierko, sitko, krhličku, lopatku, hrabličky a 6 formičiek. Rozmery pieskoviska sú 94 x 67 x 20 cm. Pieskovisko je možné využiť aj ako odkladací priestor, kde pohodlne odložíte náradie, zakryjete ho a teda budete mať všetko na jednom a bezpečnom mieste, pripravené na ďalší deň plný zábavy.

 

 

Ak si vaše ratolesti radi užívajú pri vode, určite im doprajte túto kombináciu: pieskovisko so šmykľavkou. „Netradičná kombinácia“ hovoríte si? Na prvý pohľad áno. Paradiso však nie je len pieskovisko, ale so svojím rozmerom 102 x 88 x 18 cm poslúži aj ako bazénik. Pre rýchlejšie vkĺznutie do bazéna použite šmykľavku s rebríkom, ku ktorej je možné pripojiť hadicu s vodou pre lepší sklz. V ponuke máme šmykľavku v ružovej či modrej farbe.

 

 

Prezrite si celú ponuku TU.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia