Kategórie
 
 
 
 
 
 

Nová predajňa ALLTOYS - NOVUM Prešov

Už čoskoro otvárame novú predajňu ALLTOYS v úplne novom nákupnom centre Novum, ktoré sa nachádza v srdci mesta Prešov. Príďte otvoriť predajňu ALLTOYS a vráťte sa s nami do čias hier, zábavy a nekončiacej fantázie. Radi Vám v tom pomôžeme. Plnenie snov Vašich detí a prinášanie radosti či smiechu prostredníctvom hračiek je našim poslaním. Sme tím srdečných ľudí, ktorý sa stará o vaše želania v kamenných predajniach aj prostredníctvom e-shopu.

Objavte s nami Vaše hravé Ja, zistite, po čom Vaše deti túžia a otvorte zábave dvere dokorán. Pomôže Vám v tom pestrá ponuka produktov, ktorá obsahuje hračky pre všetky vekové kategórie a zároveň aj všetky Vaše obľúbené a rokmi overené značky ako, napríklad, LEGO, Mattel a Hasbro. Len u nás sa stretnete s najširším sortimentom obľúbených LEGO stavebníc - City, Creator, Creator Expert, Architecture, Star Wars, Friends, Duplo, Ninjago, Technic, Minecraft, Harry Potter a i., vrátane exkluzívnych kúskov. Vyskladajte si z nich vlastný príbeh.

Do rozprávky Vaše malé princezné vezmú najznámejšie hrdinky - Popoluška, Snehulienka, Ariel, Ruženka, Mulan, Rapunzel, Anna s Elsou z obľúbeného Ľadového kráľovstva (Frozen) a mnohé ďalšie. Nechýbajú postavičky a figúrky z Tlapkovej patroly (Paw Patrol), Príbehu hračiek (Toy Story), z filmu Ako vycvičiť draka, Jurský svet (Jurassic World), Transformers, Pokemon, Harry Potter, Máša a medveď, Peppa pig, Ninja korytnačky, Bakugan ani veselí žltí Mimoni.  O obrovské množstvo napätia, akcie a dobrodružstva sa postarajú, ako inak, komiksoví hrdinovia Avengers – Iron Man, Spiderman, Hulk aj Thor.

Chlapci si môžu vybrať z obrovskej škály autíčok, lodí, vlakov a lietadiel z rôznych materiálov a z rôznych veľkostí. Je len na nich či sa rozhodnú pre klasické produkty, zberateľské kúsky Matchbox, autíčka z filmu Cars, RC modely na diaľkové ovládanie alebo rovno pre celé autodráhy, vlakové sety, garáže a hračky obľúbenej značky Hot Wheels od Mattela. V súbojoch a malých vojnách s ostatnými kamarátmi sa blysnú pištoľami a zbraňami značky NERF od Hasbra. V ponuke, však, máme aj veľké množstvo iných hračkárskych pušiek, koltíkov, samopalov, mečov (penových či svetelných) atď. S rôznymi setmi sa razom môžu premeniť na hasičov, policajtov aj vojakov. So správnym pracovným náradím zas môžu kráčať v šľapajach dospelákov.

Dievčatká, ktoré sa vidia v úlohe svojej mamy, určite potešia bábätká a bábiky značky Zapf. Baby Born a Baby Annabell sú totiž snom nejednej malej slečny. So správnym kočiarikom a príslušenstvom k tomu sa budú vedieť hrať celé hodiny. Malé gazdinky zas ocenia rôzne riadiky, kuchynské spotrebiče a krájacie jedlo, ktoré využijú v detailne vyhotovených malých kuchynkách. Myslíme aj na malé parádnice, pre ktoré máme mejkap sety, módne BO-PO laky na nechty, princeznovské korunky a šperky.

Nezabúdame, však, ani na tie najmenšie ratolesti, ktoré si vyžadujú veľké množstvo Vašej pozornosti. Okrem praktických pomôcok, ako sú kočíky, autosedačky, kolotoče, hrkálky, hryzadlá, hrazdičky, hracie podložky či sedátka, Vám ponúkame širokú škálu hračiek, ktorá podporí ich raný vývin. Zákazníci v tomto prípade často siahajú po značkách Clementoni či Dolu. Špecialistom na hračky priaznivo ovplyvňujúce rozvoj hrubej a jemnej motoriky, zmyslového vnímania, reči a logického myslenia, je Fisher-Price od Mattela, ktorý sa vyznačuje vysokou kvalitou použitých materiálov. Stavebnica Mega bloks je ako stvorená na podporenie ich tvorivosti. Najmenším staviteľom, však, prvé roky dobre poslúžia aj rôzne druhy drevených, plastových a penových kociek od iných výrobcov. Stačí si len prezrieť ponuku.

Rozvoj tvorivosti u detí v predškolskom a školskom veku zabezpečujú rôzne kreatívne sady, ako Bunchems, modelína Play-Doh, ultraplastelína, výroba slizu, kryštálov alebo kinetický piesok. Vyšším levelom sú potom inovatívne guľôčkové dráhy Gravitrax alebo magnetické stavebnice od Geomag-u. Náročnejších potešia aj robotické hračky, tablety, smart hodinky a fotoaparáty. Ak si však chcete potrápiť mozgové bunky, určite siahnite po najznámejšom hlavolame, Rubikovej kocke.

Každú vekovú kategóriu nadchne puzzle. Je len na Vás, na aký počet dielikov si trúfnete. Alebo skúste Crazy shapes, kde sa rovné okraje jednotlivých dielikov bláznivo vlnia. Prípadne vystúpte z plochy a vyskúšajte 3D puzzle – modely áut, architektonické pamiatky, úložné boxy či stojany na ceruzky. Baby puzzle s edukačným charakterom pomáhajú najmenším deťom rozvíjať motoriku a sústredenosť. Penové podlahové puzzle zas slúžia okrem skladania aj ako skvelá mäkká podložka na hranie.

Spoločné rodinné chvíľky, párty alebo posedenie s priateľmi môžete oživiť rôznymi spoločenskými hrami. Siahnite po svetovo obľúbených – Monopoly, Jenga, Twister, Activity; alebo po klasike akou je Človeče nehnevaj sa, šachy či Klobúčik hop. Pobavia Vás aj populárne únikové hry, moderné Smart logické hry, postrehovky, pexesá a karty. Ak sa chcete so svojimi deťmi zároveň aj niečo naučiť, siahnite určite po hrách s edukačným charakterom, aké, napríklad, obsahuje rad V Kocke!. Spoznávajte písmená, číslice, svet, prírodu, cudzie jazyky a mnoho iného zábavným spôsobom. A skúšali ste už interaktívne náučné knihy Kúzelné čítanie? Alebo odložte učenie bokom a premeňte hraciu plochu na ihrisko so stolným futbalom alebo hokejom Stiga.

Pre outdoorové športy Vám ponúkame na výber z rôznych športových potrieb, lôpt, trojkoliek SmarTrike odrážadiel, skateboardov, bicyklov aj elektrických vozidiel. Veľkej obľube sa tešia veselé a farebné nafukovačky značky Intex, s ktorými bude čas strávený pri vode nezabudnuteľný. V ponuke sú aj bazény, loptičky do bazéna, plávacie pomôcky a hračky do vody.

U nás nájdete všetko, čo Vaše deti potrebujú v každom ročnom období - hojdačky, hracie centrá, šmykľavky, sánky a boby, šarkany, pieskoviská, detské záhradné náradie, záhradné domčeky, detské stany. Pri nástupe do školy Vám ponúkame peračníky, desiatové boxy, školské tašky a vrecká na prezuvky. V čase karnevalov, duchov a príšer aj pestrý výber kostýmov, doplnkov a dekorácií.

Zároveň dbáme aj na dostupnosť položiek, ktoré práve u detí najviac fičia. Isto ste už aj Vy zháňali bábiky L.O.L. Surprise, zvieratká z kolekcie Schleich, Hatchimals, Pokemon kartičky, či nálepky UEFA a NHL.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia