Kategórie
 
 
 
 
 
 

Neprehliadnite hračky do vody so zľavou

INTEX nafukovacie hračky do vody

Široká ponuka nafukovacích hračiek a pomôcok do vody pre všetky vekové kategórie značky INTEX. Nájdete u nás nafukovačky alebo inak povedané matrace, leňošky, lehátka, nafučky, nafukovacie bazény, kolesá, rukávniky, lopty, hračky, potápacie okuliare a masky, vesty a sedátka pre malé batoľatá, vozidlá na vodu a iné pomôcky do vody.

INTEX bazén trblietavý

Hitom tohtoročnej sezóny je trblietavý bazénik. Rozmer je 86x25cm. Má 3 nafukovacie bočné steny a no je tiež nafukovacie, čím dieťa sedí na mäkkom podklade. Obsah bazéna je 56l. Súčasťou je opravný set na zalepenie. Trblietky sa krásne odrážajú na slnku a ich žiarivý lesk priláka všetky oči.

Rozkošné nafukovacie vozidlo plameniak do vody s držadlami. Extra stabilný dizajn odolným proti slnečnému žiareniu. Rozmery: 142 x 137 x 97 cm. Nič Vám nespestrí chvíle strávené pri vode taintex detský bazén Akvárium so strieškouk ako produkty značky Intex.

Detský nafukovací bazén s extra širokými bočnicami a strieškou pre príjemný tieň pri hrách vo vode. Približná veľkosť 157 cm x 157 cm x 122 cm. Odnímateľná slnečná clona.

INTEX 58152 Nafukovacia matrac surfboard

Moderná nafukovacia matrac v tvare surfu poteší každého obdivovateľa vodných hier. Má dve nafukovacie komory a Fiber-Tech materiál umožňuje dostatočnú silu a stabilitu. Maximálna nosnosť je 100kg a súčasťou je opravná sada.

INTEX 57162 Hracie centrum maják

Hracie centrum sa pýši šmykľavkou a aj spŕškou v tvare palmy. Na vytvorenie vodnej sprchy postačí pripojiť centrum k záhradnej hadici (nie je súčasťou). Sprcha deťom zaisťuje skvelé osvieženie a väčšiu zábavu. Bezpečná konštrukcia s mäkkými nafukovacími stenami zaisťuje bezpečnosť pre deti.

INTEX 58836 Matrac nafukovacie so sieťkou

Táto moderná nafukovacie textilná matrac so sieťkou je komfortná na telo, nakoľko je vnútro vyplnené textilnou sieťkou. Okraje a podhlavník sú nafukovacie.Matrac je dostatočné stabilná na vode, telo je čiastočné ponorené vo vode.

INTEX 57165 Hracie centrum krokodíl

Hracie centrum sa pýši šmykľavkou sprchou v tvare krokodíla. Na vytvorenie vodnej sprchy stačí pripojiť záhradnú hadicu (nie je súčasťou). Sprcha deťom zaisťuje skvelé osvieženie a väčšiu zábavu. Súčasťou je nafukovacie koleso v tvare kačičky, tienidlo v tvare slnečníka a nafukovacie vedierko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia