Kategórie
 
 
 
 
 
 

Máme v ponuke adventné kalendáre

Autor: Tím ALLTOYS     Dátum: 30.10.2022     Čítanie na: 2 min.

LEGO® HARRY POTTER® adventný kalendár

Darujte fanúšikom okuliarnatého čarodejníka vo veku od 7 rokov tento adventný kalendár LEGO® Harry Potter (76404) inšpirovaný filmami. Ukrýva sa v ňom 24 darčekov a každý z nich čoraz viac rozšíri vaše herné možnosti. Zohrajte scény z filmov o Harrym Potterovi Od 1. decembra nájdete za každými dvierkami malé prekvapenie zo sveta Harryho Pottera.

Kúpiť>

 

LEGO® FRIENDS adventný kalendár

Tento adventný kalendár ponúka viac ako len príjemné čakanie na Vianoce – napríklad aj možnosť dookola si stavať a rôzne sa hrať. Postavy sa zabavia pri rôznych aktivitách, napríklad pri otáčaní kolesa šťastia a strieľaní do plechoviek. Santove sane možno navyše pripnúť k sobovi.

Kúpiť>

 

LEGO® City adventný kalendár

Deti si môžu odpočítavať dni do Vianoc so zábavnými minimodelmi, obľúbenými postavami zo seriálu LEGO City Adventures a štýlovými doplnkami. Stačí rozložiť zasneženú krajinku a scéna je pripravená na neobmedzené dobrodružstvá plné fantázie. 

Kúpiť>

 

LEGO® Star WarsTM adventný kalendár

Fanúšikov za každým okienkom tohto adventného kalendára LEGO® Star Wars™ na rok 2022 čaká tajná zostaviteľná hračka (75340). Medzi nimi nájdu 8 postáv LEGO Star Wars vrátane droidov C-3PO a R2-D2 vo vianočných svetroch zdobených portrétmi toho druhého droida, droida Gonka prezlečeného za Santu a Dartha Vadera v letnom outfite.

Kúpiť>

 

LEGO® Marvel adventný kalendár

Doprajte fanúšikom marveloviek vo veku od 6 rokov na Vianoce skvelý darček v podobe adventného kalendára Strážcovia galaxie zo série LEGO® Marvel Studios. 

Za každými z 24 dvierok kalendára sa ukrýva jeden darček, ktorý deťom spríjemní decembrové čakanie na Vianoce. Nechýba ani 6 minifigúrok vrátane Star-Lorda, Rocketa, Groota a Mantis, prípadne miniatúrne modely a doplnky, ktoré deti poznajú z filmového sveta Marvelu a z originálnych seriálov na platforme Disney+.

Kúpiť>

 

Lucky + Spirit Beauty adventný kalendár

Adventný kozmetický kalendár detský Lucky and Spirits Beauty. Kalendár obsahuje 2 kovové sponky do vlasov, 2 sady samolepiek na nechty, 1 zrkadlo, 1 hrebienok, 2 špirálové gumičky, 2 gumičky do vlasov, 1 pilník na nechty, 2 prstienky, dve čelenky, 2 rúže, 2 balzamy na pery, 2 na pery a 4 laky na nechty. 

Kúpiť>

 

Labková patrola adventný kalendár

Adventný kalendár – obsahuje 6× pastelky, 6× fixky, 2× gumu, 2× aršík so samolepkami, 1× poznámkový bloček, 1×pečiatku, 1× HB ceruzku, 1× perá, 1× orezávatko, 3×mini zvýrazňovač.

Kúpiť>

 

SCHLEICH 98642 ADVENTNÝ KALENDÁR SCHLEICH 2022

Nový adventný kalendár Horse Club 2022 z kolekcie Schleich je plný prekvapení, pri ktorých srdce každého milovníka koní zaplesá, a to hneď 24-krát.

Kúpiť>

 

SPIN MASTER PAW PATROL 17560 ADVENTNÝ KALENDÁR

Adventný kalendár so psími hrdinami, ponúka deťom ľahký prenos do vianočnej atmosféry s exkluzívnymi minifigúrkami. Každý deň si môžu otvoriť jedno z 24 okienok, kde ich čaká prekvapenie v podobe napríklad minifigúrky psích záchranárov v zimnom oblečku alebo ďalších tematických doplnkov. 

Kúpiť>

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia