Kategórie
 
 
 
 
 
 

Kostým pre každého

 

Kostým princeznej Fialky vo veľkosti M má ružové detaily a zlaté lemovanie. Doplňte kostým ešte o sadu ružovej korunky, náušníc a náhrdelníka a zvýrazníte tak ružové odtiene týchto nádherných šiat. Kostým je vhodný pre malé princezné vo veku 6-8 rokov, ktoré sú pripravené zažiariť.

 

 

Mladšie dievčatá určite očarí kostým Snehovej princeznej veľkosti S v nádhernej tyrkysovomodrej farbe zdobený striebornými hviezdičkami. Modré črievičky, na ktorých sú taktiež strieborné detaily, sa perfektne hodia práve k týmto šatám.

 

 

 

Pre slečny, ktoré by radi liečili a starali sa o pacientov, sme si pripravili kostým detskej doktorky. Bezpečnosť je však na prvom mieste. Okrem typického bieleho doktorského plášťa set obsahuje aj rúško, ktoré chráni nie len slečnu doktorku, ale aj pacienta. Každý doktor na svoju prácu potrebuje aj pomôcky, a preto neváhaj a skompletizuj svoj kostým týmto doktorským setom. 

 

 

Nezabudli sme ani na chlapčenské kostýmy. Ak sa vaše ratolesti radi prenesú do doby, kedy statoční rytieri so svojími mečmi zachraňovali princezné, tak tento kostým bude práve pre Vás. Odvaha nesmie chýbať žiadnému hrdinovi, preto ak si jedným z tých odvážnych, nasaď si kostým rytiera a zachráň princeznú. Na tejto hrdinskej ceste na teba budú čakať rôzne nástrahy, ktoré zaženieš pomocou rytierského meča.

 

 

Ak ťa stredoveké výpravy nelákajú, máme pre teba alternatívu, ktorú ocenia mladí bojovníci vo veku 4 až 6 rokov. Kostým vojaka je v neutrálnych farbách, a teda v prírode budeš takmer neviditeľný. Na karnevale však neviditeľný nebudeš a tvoj perfektný kostým určite neostane bez povšimnutia a pochvaly.

 

 

Kostým dinosaura je vhodný práve pre tých, ktorí si chcú vyskúšať, aké je to byť v koži zvieraťa. Poteší najmä menších, nakoľko kostým má veľkosť S a pre lepší komfort je kostým dvojdielny, takže je jeho obliekanie veľmi praktické.

 

 

 

PREZRITE SI CELÚ NAŠU PONUKU KOSTÝMOV

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia