Kategórie
 
 
 
 
 
 

3.3.2022 - premiéra filmu BATMAN

Očakávame premiéru filmu Batman (The Batman) dňa 3.3.2022.

Akčný film je založený na komiksovej sérii Batman od DC Comics. Film rozpráva príbeh titulnej postavy, ktorá sa musí vysporiadať s kriminálnou záhadou v súvislosti s vlnou vrážd v Gotham City.

Vytvorte si vlastné epické dobrodružstvá s akčnými figúrkami, stavebnicami a hracími sadami inšpirovanými najnovším filmom o Batmanovi.

Proměňte čas u obrazovky na čas plný kreativity
 
Začít je snadné
 
Fanúšikovia superhrdinov si zamilujú model zo série LEGO® Technic, ktorým je ikonický BATMOBIL™ z filmu BATMAN z roku 2022.
Pestrá ponuka produktov s BATMAN tématikou
Zachyťte svůj rytmus
Mohutný Batman má viac ako 90 cm a mení sa na epickú Batcave so všetkým, čo potrebujete na to, aby ste svoje dobrodružstvá v Batmanovi oživili!
Batman Figúrka s efektmi
Figúrka Batmana prichádza za deťmi v luxusnom prevedení. Batman so svojou typickou maskou, oblečený do kultového plášťa, opásaný bojovým opaskom.
Batmobil na diaľkové ovládanie
S RC autom na diaľkové ovládanie Batman RC Batmobile vás uchváti pravá pretekárska vášeň. Tento model je navrhnutý pre deti.
Spin Master Batman 77000 Figúrka s lietadlom 10 cm
Postavte sa proti pánovi Freezeovi s Batmanom a Bat-Tech Flyer! Táto súprava akčných figúrok má všetko, čo potrebujete na hranie hneď po vybalení.
Figúrky k filmu Batman 2022
Vytvorte si vlastné epické dobrodružstvá s 30 cm akčnými figúrkami inšpirovanými najnovším filmom o Batmanovi.
Interaktívna figúrka Batman
Najnovšia interaktívna figúrka Batmana vo veľkosti 30 cm s roztiahnuteľným wingsuit plášťom. Na hrudi má svietiaci symbol, ktorý aktivuje zvukové efekty.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia