Zľava až do 33% na plastové domčeky, šmýkaly a pieskoviská. Akcia platí do 29.4.2024.

Kategórie
 
 
 
 
 
 

Trollovia sú späť

Autor: Mirka      Dátum: 4.2.2020     Čítanie na: 2 min.

Trollovia

Pamätáte si ešte na Trollov? Malé veselé a farebné postavičky s huňatými vlasmi milujúce spev, tanec, objatia a trblietky. Sú to neúnavní optimisti, ktorí majú neustále potrebu sa objímať. Rozdávajú dobrú náladu a lásku všade, kde sa objavia. Nečudo preto, že si ako hlavní hrdinovia animovanej rozprávky z dielne DreamWorks Animation získali srdcia detí, ale aj dospelých.

Trollovia

 

Okrem toho sú Trollovia vychTrolloviaýrenou špecialitou. Či už dusení, pečení, varení alebo aj zaživa sú obľúbenou pochúťkou obrov Bergenov. Najlepšie ich vie, samozrejme, pripraviť hlavná kráľovská kuchárka, ktorá je svojim povolaním priam posadnutá. Nejde však len o prázdne grúliace žalúdky obyvateľov Bergenu. Títo obri sú večne smutní, pesimistickí a bez akejkoľvek radosti zo života.  Celé desaťročia žijú v domnienke, že len pojedanie Trollov ich môže aspoň nachvíľu urobiť šťastnými. Jediný, kto ešte túto špecialitu neokúsil, je malý princ Chrupo, a keďže má šľachtické korene, na konzumáciu bola pre neho zvolená, rovnako urodzená, ružová princezná Trollov, malá Poppy. V deň trollobrania, kedy má nastať ten výnimočný moment, zrazu všetci Trollovia zmiznú a šéfkuchárka je poslaná do vyhnanstva dúfajúc, že raz skrýšu Trollov objaví a svoju zašlú slávu a postavenie získa späť. Nemýlila sa. Stalo sa tak až o celých dvadsať rokov plných spevu a tanca v utajení neskôr. Z malého princa sa za ten čas stal kráľ Bergenov a z Poppy vyrástla veľká slečna. Čo sa udialo po tom, ako hrôzostrašná kuchárka objavila útočisko Trollov, viete. A ak aj náhodou nie, nebudeme vám to pre istotu vopred prezrádzať.Trollovia

Ak ste ešte Trollov nevideli, skúste im dať s vašimi drobcami šancu. Odporúčame ich všetkými desiatimi. Film vás vtiahne do čarovného farebného sveta plného fantastických zverov a rastlín. Zároveň si užijete množstvo svetových hitov prespievaných hlavnými hrdinami, niekoľko dojímavých momentov, ale aj štipky, miestami, absurdného humoru.

 

U nás na e-shope nájdete jednotlivé figúrky, sety, šperky či doplnky, ale aj LEGO stavebnice, s ktorými si môžete vyskladať niektoré časti príbehu. Navštívite domček Poppy, usporiadate párty, poletíte balónom, alebo radšej zájdete na dobrý rockový koncert?

 

 

Vzrušujúce hudobné dobrodružstvo plné farieb na vás už netrpezlivo čaká!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia